Dit wil geen enkele schapenfokker meemaken.

De dode schapen van onze collega texelaarfokker Martijn Berendsen.

Gisteren 26-11-2020 heeft de wolf een massale slachting aangericht bij Martijn Berendsen uit Beuningen(Ov.) 5 dode drachtige ooien en wie weet wat nog meer voor ellende hier uit voortkomt.

Vandaag 27-11-2020 heeft waarschijnlijk weer een wolf, 2 schapen dood gebeten. Dit keer bij de Fam. Morsink uit Enter (Ov).

Dit gaat niet ophouden zolang er wolven in de “vrije wildbaan” zullen rondlopen. Wij als fokkers en liefhebbers van schapen gaan er in de toekomst allemaal mee te maken krijgen. Of we dat nu willen of niet.

Ook al weten wij dat de wolf meer ellende zal brengen dan diversiteit, de aanvallen op onze schapen zullen nooit meer ophouden. De wolven krijgen de vrijheid die onze schapen een paar eeuwen hebben gehad. Dit zal voor vele fokkers helaas het einde gaan betekenen van hun fokkerij. Ik hoop dat de Nederlandse bevolking tot bezinning komt, maar ik heb daar weinig fiducie in.